23 Şubat 2015 Pazartesi

2015 İlkbahar/Yaz Modası Renkleri















    2015 ilkbahar yaz modası podyumlarda kendini göstermeye başladı . Açıkçası moda haftalarındaki izlenimlerim beni oldukça şaşırttı !

   Şaşkınlığımın en büyük nedeni ise 2015 trendlerinin geçtiğimiz senenin trendlerine göre oldukça farklılık göstermesi . Monokrom ve kubik tasarımlar hariç , 2015 ilkbahar/yaz modası 2014 modasından hem renk hem de desen olarak , farklı çizgi ve tasarımlara sahip .





















   MARSALA

   Pantone Renk Enstitüsü tarafından 2015 yılının rengi olarak belirlenen marsala ; abiyeler başta olmak üzere tüm kıyafetlerde , çantalarda ve aksesuarlarda fırtına gibi esecek !




AQUA MAVİ

   Turkuaza yakın olan bu rengi sokak modasında sıkça göreceğiz .



GREYFURT

   Milano moda haftasında öne çıkan ve önde gelen tüm tasarımcıların kullandığı bu yeni renk , sıklıkla karşımıza çıkacak .



MARIGOLD

  Klasik renklerde bir abiye düşünüyorsanız ; unutun ! 2015 abiye ve gece elbiselerinin trend rengi mari gold olacak .


PASTEL SARI 

   Uzun zamandır moda akımlarında yer bulamayan pastel sarı , 2015 ilkbahar yaz modasında oldukça iddalı bir geri dönüş yapıyor !



LİLA

   2009-2010 yıllarında altın çağını yaşayan lila , 2015 bahar modasında öne çıkan bir diğer renk .



PAS RENGİ (RUST)

   Kırmızı , turuncu ve kahverenginin eşsiz uyumuyla ortaya çıkan pas rengi , en büyülü renklerin başında geliyor . Çöl kumu rengi 2015 plaj modasında , mayo ve bikinilerde de trend olacak .



ELEKTRİK MAVİSİ

  Kadın modasında haklı bir saygınlığı olan elektrik mavisinin , 2015 yazında da saygınlığını sürdüreceğini görmekteyiz .



ŞİŞE YEŞİLİ

   Haki yeşilin koyu ve parlak tonu olan şişe yeşili rengi sanırım çoğumuzun gardrobında pek fazla yere sahip değildi . 2015 yazında trendlere uyum sağlamak için bu renkten birkaç parça almakta yarar var sanırım ;)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder